Welke opleidingen

Op dit moment biedt Hagevis Opleidingen de volgende opleidingen aan:

AED/BLS

Zie hiervoor deze pagina.

CRM

Waar er in teams gewerkt wordt, is er altijd de uitdaging om als team beter te presteren. Dit geldt uiteraard ook voor teams in de Acute Zorgverlening en ook zeker bij andere vormen van hulpverlening. De term CRM (Crew (of ook wel Crisis) Resource Managment komt vanuit de luchtvaart, waar na aanleiding van enkele ongevallen deze opleidingen zijn gestart. Wat in elk geval in deze opleiding aan de orde komen zijn de onderwerpen: “Ken je Team”, “Communicatie” en “Awarness”.

Deze opleiding wordt in overleg met de opdrachtgever samengesteld, waardoor de opleiding perfect aansluit aan de wensen van de opdrachtgever.

EHBO+

Met name geschikt voor EHBO organisaties die evenementen hulpverlening doen, maar ook voor BHV organisatie en andere vormen waar regelmatig eerste hulp wordt verleend door EHBO’ers. In deze opleidingen maakt de EHBO’er ( wij spreken liever van eerste hulp verlener) kennis met de ABCDE opvang van slachtoffers, maar ook de materialen die daarbij gebruikt worden. Deze opleiding bestaat uit een basis opleiding en daarnaast meerdere modules, die wel of niet gevolgd kunnen worden.

De opleiding wordt afgesloten met een praktijk en theorie toets. Bij goed gevolg krijgt de cursist een certificaat, die vier jaar geldig is. 

Op maat gemaakt opleidingen

Voor elk onderdeel van de Acute Zorgverlening, EHBO, Evenementen Hulpverlening kan Hagevis Opleidingen op verzoek een opleiding verzorgen. Neem vrijblijvend contact op dan kunnen we u vertellen wat we voor u kunnen betekenen.